Mijn favorieten

Duurzaamheidsdag Midden-Delfland 2016


Wilt u een steentje bijdragen om zo samen op weg te gaan naar een duurzaam Midden-Delfland?

Dan bent u tijdens de Duurzaamheidsdag die op 27 februari 2016 georganiseerd wordt in De Dorpshoeve van harte welkom. U kunt op deze dag allerlei informatie krijgen over zonnepanelen, ledverlichting, groenbeheer, besparende folie, c.v.ketels, zuinige douchekoppen, verantwoorde kleding, duurzaam autorijden, levensbestendig wonen, isolatie, dubbel glas, warmteterugwinning, aanpassingen in de woning, bodem- of luchtwarmte en nog veel meer.

Kortom, als u zuinig bent op het milieu en op uw portemonnee, dan kunt u zich tijdens de Duurzaamheidsdag op veel gebieden oriënteren. De gemeente Midden-Delfland faciliteert en ondersteunt dit initiatief van harte. Een mooie samenwerking.

Terwijl u rondkijkt, kunnen de kinderen een leuke speurtocht doen of zich vermaken in de sporthal. U bent welkom van 10.00 tot 15.00 uur in De Dorpshoeve aan de Keenenburgweg in Schipluiden.

Uiteraard zijn wij van MORRIS NVM makelaars | taxateurs als de energiebewuste makelaar ook aanwezig. Wij kunnen u onder andere informeren over welk effect duurzame verbeteringen op uw woning of bedrijfspand hebben.

Tot zaterdag!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring