Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Lookwatering 45 A in Delft 2614 KA

Lookwatering 45 A

2614 KA Delft
Koopsom € 295.000,- k.k.

Omschrijving

Is er een wens om zelf je droomhuis te bouwen? Op een idyllisch landelijk plekje met alle gemakken van de grote stad binnen handbereik? Dan is dit je kans!

Deze locatie is uniek. Een mooi perceel van 536 m² eigen grond. Het perceel grond is gelegen aan de historisch landelijke doodlopende weg en de rivier Lookwatering. Kenmerkend voor de Lookwatering is de karakteristieke...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Is er een wens om zelf je droomhuis te bouwen? Op een idyllisch landelijk plekje met alle gemakken van de grote stad binnen handbereik? Dan is dit je kans!

Deze locatie is uniek. Een mooi perceel van 536 m² eigen grond. Het perceel grond is gelegen aan de historisch landelijke doodlopende weg en de rivier Lookwatering. Kenmerkend voor de Lookwatering is de karakteristieke lintbebouwing met authentieke sfeervolle vrijstaande woningen. 

Wonen aan het water
De Lookwatering is een waterloop uit de dertiende eeuw, die het Zuid-Hollandse dorp Den Hoorn doorkruist. De naam ‘Look’ verwijst naar een kruid, dat hier oorspronkelijk groeide. Het verbindt de Kastanjewetering met het kanaal de Gaag. Bij een beetje strenge vorst, kun je de schaatsen onderbinden voor een prachtige toertocht.

Genieten tussen stad en land
Een wandeling maken langs de lange lintvormige bebouwing of langs de loop van de Lookwatering, een fietstocht maken naar de nabijgelegen recreatiegebieden Midden-Delfland of het Delftse Hout, een gezellig terrasje pakken, naar de bioscoop of het theater of naar de markt in Delft.
Die mogelijkheden liggen allemaal binnen bereik als je woont op dit perceel, welke op een steenworp afstand ligt van scholen, winkels, uitgaansgelegenheden en luxueuze villa's met landelijke allure.

Deze schitterende locatie heeft een goede bereikbaarheid en ontsluiting naar de A4 en A13.

Kortom, de rust van een dorp en het gemak van de stad. 

Perceel grond
De verkoop betreft een perceel eigen grond met een oppervlak van 536 m2, waarop, conform de regels van het bestemmingsplan, je een vrijstaande woning naar wens kunt realiseren. 

Het royale perceel grenst met de voorzijde aan het water de Lookwatering. De achterzijde is zuidwest gericht, wat garant staat voor optimaal zongenot en grenst deels aan een singel. Aan de overzijde van de singel is de woonwijk Klavertje in 2014 ontwikkeld en opgeleverd.

De voorgelegen weg en een klein puntje water behoren tot het te verkopen perceel. Evenals de vrijstaande stenen garage. Het onderhoud van de weg (voor het deel gelegen op het perceel) is voor rekening van de eigenaar van de grond.

Dit perceel grond biedt je het volgende comfort:
•    geschikt voor het bouwen van een vrijstaande woning
•    zonnig perceel, achterzijde gericht op het zuidwesten
•    voorzijde gelegen aan het water Lookwatering
•    achterzijde deels gelegen aan singel
•    parkeren op eigen terrein
•    alle gemakken en voorzieningen binnen handbereik

Bestemming
Het perceel grond heeft de volgende bestemmingen WONEN-LINT, TUIN en VERKEER en de dubbelbestemming WATERSTAAT-WATERKERING en ‘WAARDE-ARCHEOLOGIE I en II’. 
Voor de details inzake de overige bestemmingen, voorschriften en bepalingen verwijzen wij je naar het vigerende bestemmingsplan “Harnaschpolder 2015”.

Interesse in dit perceel grond? Schakel dan direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. De lokale NVM-aankoopmakelaar komt op voor je belangen en bespaart je tijd, geld en zorgen. Je vindt de NVM-aankoopmakelaars op Funda.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 295.000,- kosten koper Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, aan rustige weg, beschutte ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 536 m² Kadasteroppervlakte 536 m² Kadastrale gegevens Gemeente Delft Sectie V Perceelnummer 2552 Oppervlakte 395 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Delft Sectie V Perceelnummer 2334 Oppervlakte 141 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Lookwatering 45 A, 2614 KA Delft

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.