Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Dijkshoornseweg 217 Kavel 5 in Den Hoorn 2635 EN

Dijkshoornseweg 217 kavel 5

2635 EN Den Hoorn
Vraagprijs € 384.000,- v.o.n.

Omschrijving

Vijf fantastische bouwkavels prachtig gelegen aan open vaarwater.

Vijf prachtig gelegen vrije bouwkavels met de achtertuinen gelegen op het Westen, waar u optimaal kunt genieten van de beleving van wonen langs het open vaarwater “De Look”.

Het plan "Buitengewoon Den Hoorn” biedt de toekomstige bewoners een bijzondere woonomgeving met de vrije natuur van Midden-Delfland...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Vijf fantastische bouwkavels prachtig gelegen aan open vaarwater.

Vijf prachtig gelegen vrije bouwkavels met de achtertuinen gelegen op het Westen, waar u optimaal kunt genieten van de beleving van wonen langs het open vaarwater “De Look”.

Het plan "Buitengewoon Den Hoorn” biedt de toekomstige bewoners een bijzondere woonomgeving met de vrije natuur van Midden-Delfland als buur en het bruisende centrum van de stad Delft op fietsafstand.

De kavels en woningen komen op het laatste voormalig stukje agrarisch gebied, dat binnen de bebouwde kom van Den Hoorn lag en sinds 2015 een woonbestemming heeft gekregen. Het bestaande woongebied bestaat ten oosten uit de karakteristiek dorpse rijwoningen, ten noorden de vrijstaande bungalow met kleinschalige tuinplantenhandel van familie Stoel, ten westen aan de overkant van het brede water van de Look de bestaande woningen van de Lookwatering en de nieuwbouw van HarnaschMolen en ten zuiden een fraaie nieuwbouwvilla en uiteraard de monumentale boerderijwoning.

De kavels variëren in grootte van ca. 480 tot maar liefst ca. 695 m2. Wat er op de kavels gebouwd kan worden is reeds voldoende vastgesteld (o.a. bestemmingsplan, beeldkwaliteit, bouwbesluit), dus als u daar niet van afwijkt kunt u direct al een complete omgevingsvergunning (bij gemeente en eventueel hoogheemraadschap) voor de door u gewenste woning indienen. Tevens hebben wij de regels per kavel verwerkt in een zogenaamd kavelpaspoort, zodat u met uw architect en/of aannemer direct aan de slag kan richting vergunningsaanvraag.

Alle kavels worden aan de voorzijde ontsloten via de gezamenlijke (mandelige) ontsluitingsweg, welke speciaal wordt aangelegd voor “Buitengewoon Den Hoorn” met daarbij ook voorzieningen als bezoekersparkeerplaatsen, straatverlichting, voetpad, algemene opstelplaats voor vuilcontainers op ophaaldagen en plantsoen.

Een unieke kans dus om mee te bouwen op/aan één van de mooiste plekjes van ons dorp!

KAVEL 5
Kavel 5 heeft een perceeloppervlakte van circa 480 m2. 
Tevens wordt een aandeel in het mandelige perceel geleverd (toegangsweg, parkeerplaatsen) en een lidmaatschap in de Vereniging van Eigenaars om de mandeligheid te onderhouden.
De genoemde koopsom is een vanaf prijs vrij op naam. 
Er is een vaste projectnotaris van toepassing.

VERKOOPPROCEDURE
De verkoopprocedure zal verlopen middels een inschrijving, waarbij iedere geïnteresseerde de mogelijkheid krijgt om eenmalig een uiterste voorstel met voorwaarden uit te brengen.

De uiterste inschrijfdatum is vastgesteld op maandag 7 januari 2019.

Na het sluitingstijdstip zal verkoper per kavel bepalen of er een bieder tussen zit aan wie verkoper het gunt.
De biedingen worden beoordeeld op prijs, voorbehouden en oplevering. Hierbij behoudt verkoper het recht om wel of niet te gunnen.

Indien verkoper het een bieder gunt, zal de koopakte worden opgemaakt en door partijen zo spoedig mogelijk worden ondertekend. Zeven dagen na ondertekening van de koopakte zal koper een optievergoeding voldoen aan verkoper, welke met de koopsom zal worden verrekend.

Wanneer u wilt meedoen aan de inschrijving, dan kan u dit bij MORRIS aangegeven. Wij zullen dan zorgen voor toezending van het inschrijfformulier en de overige aanvullende informatieve stukken.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 384.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht en aan vaarwater Indeling Perceeloppervlakte 480 m² Kadasteroppervlakte 480 m² Kadastrale gegevens Gemeente Schipluiden Sectie H Perceelnummer 3667 Oppervlakte 480 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Dijkshoornseweg 217 kavel 5, 2635 EN Den Hoorn

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring