Mijn favorieten

Huis verkopen

MORRIS verkoopt, met optimaal resultaat.

Het verkopen van je huis is een vak apart. En ieder zo zijn vak. Met MORRIS haal je niet alleen de juiste kennis en kunde in huis, maar profiteer je ook van zijn jarenlange ervaring op dit gebied en zijn enorme netwerk. Mét MORRIS verkoop je zonder zorgen en met optimaal resultaat.
 

Wat doet MORRIS voor je?

Heb je besloten om je huis te verkopen? MORRIS helpt je graag verder. Met zijn kennis en ervaring regelt MORRIS voor jou het hele verkoopproces. Het verkoopproces bestaat uit: de oriëntatie, de inverkoopname, het verkooptraject en de afhandeling.

De  oriëntatie
MORRIS komt vrijblijvend bij je langs om de woning te bekijken en je een duidelijk beeld te geven wat wij voor je kunnen betekenen. Op basis van deze intake adviseren wij je over de vraagprijs van je woning. Na het plaatsen van je opdracht, gaan wij aan de slag met een uitgebalanceerde verkoopstrategie.

De  inverkoopname
Als je woning in de markt gezet wordt, moet het opvallen tussen al die andere te koop staande huizen. MORRIS zorgt voor een perfecte presentatie van je woning met digitale 3D-plattegronden. Het werk van de professionele vastgoedfotograaf en de professionele interieurstyliste staan garant voor een weergaloze visuele presentatie. Ook maakt MORRIS effectief gebruik van zowel offline als online mediakanalen.

Het verkooptraject
Wij organiseren en begeleiden de bezichtigingen met potentiële kopers. Overdag, ’s-avonds of in het weekend, zonder dat jij daarbij aanwezig hoeft te zijn. Uiteraard brengen wij verslag uit van de bezichtigingen en houden wij je op de hoogte over de vorderingen. Wij zetten onze kennis en kunde in bij de biedingsstrategie en voeren de onderhandelingen. Wij doen er alles aan om voor jou de beste deal te realiseren.

De afhandeling
Het verkoopproces is bijna afgerond. Denk hierbij aan de opleveringsinspectie, het bezoek bij de notaris en natuurlijk de daadwerkelijke overdracht van de sleutels. Door een strakke regie van MORRIS zorgen wij voor een vlotte en plezierige afhandeling. 
 
Kortom, MORRIS biedt jou de zekerheid, dat:
  • je woning goed wordt gepresenteerd op de markt;
  • de hoogst mogelijke prijs wordt behaald;
  • en de afhandeling zorgeloos en soepel verloopt.
 
Wat is het werkgebied van MORRIS?

MORRIS NVM makelaars | taxateurs is gevestigd in Den Hoorn in de regio Midden-Delfland. Ons werkgebied bevindt zich in Midden-Delfland met haar dorpen Den Hoorn, Schipluiden, Maasland en de buurtschappen ’t Woudt en De Zweth. Daarnaast zijn wij ook actief in de omliggende gemeenten Delft, Rijswijk en Wateringen.
 

Persoonlijke Online dossier

Als klant bij MORRIS beschik je 24/7 over je eigen digitale dossier. Met dit digitale dossier houden we je 24 uur per dag up-to-date over de woninggegevens en de bezichtigingen.
 

Aangenaam, MORRIS is de naam!

MORRIS NVM makelaars | taxateurs is van Maurice Mooij. Maurice is in 1999 beëdigd als makelaar/taxateur o.z. voor de rechtbank in Den Haag en is RT (Register Taxateur) en RMT (Register Makelaar Taxateur) gecertificeerd. Zijn persoonlijke eigenschappen zijn betrokken, vasthoudend en probleemoplossend. Kortom MORRIS maakt het verschil.

MORRIS NVM makelaars | taxateurs is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en taxateurs (NVM) en ingeschreven in de kwaliteitsregisters VastgoedCert en NRVT in de Kamer Wonen en de Kamer Bedrijfsmatig onroerend goed. Ons kantoor werkt volgens de eisen van de taxatievalidatie instituten: NWWI, iValdatie, TVI en de Taxateurs Unie.
 
Wil je vrijblijvende informatie over de verkoop van je woning?

Bel voor meer informatie 015 - 761 81 28 of vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op
.

Wij helpen je graag verder.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring