Mijn favorieten

Onze medewerkers

MORRIS NVM makelaars | taxateurs

Maurice Mooij
Maurice Mooij
Beëdigd NVM makelaar/taxateur o.z.
Als beëdigd NVM-makelaar en taxateur begeleid ik met heel veel plezier onze opdrachtgevers bij de aan- of verkoop van onroerend goed. Al meer dan 20 jaar.

Ik voel me betrokken bij mijn opdrachtgevers. Een uiterst tevreden opdrachtgever is voor mij oprecht het mooiste resultaat.
Rilana Verbraeken
Rilana Verbraeken
Kandidaat makelaar K-RMT
Al zo'n 12 jaar werk in de makelaardij. Het contact met de klanten en de flinke dosis afwisseling en hectiek in de werkzaamheden maken het werk voor mij uitdagend en interessant. Een huis kopen of verkopen is voor de meeste mensen een belangrijke stap in hun leven. Ik vind het ontzettend leuk om een klant van A tot Z te mogen begeleiden in dit traject. Het vinden van de juiste match en daarmee een tevreden klant geeft mij veel voldoening.
Melinda Brouwer
Melinda Brouwer
Commercieel Binnendienst
Vanaf 2013 werk ik met veel plezier en enthousiasme als commercieel binnendienst medewerkster in de makelaardij. De afwisseling, het contact met klanten over verkoop, aankoop en taxatie, spreekt mij erg aan. In deze tijd verkopen we de woningen snel en toch ook in die korte tijd bouw je hele prettige contacten op met kopers en verkopers. Ik vind het elke dag weer leuk om een spil te mogen zijn in het hele aan- en verkoopproces.
Sandra van der Burg
Sandra van der Burg
Commercieel Binnendienst
Als commercieel binnendienst medewerkster ben ik al ruim 15 jaar werkzaam in de makelaardij.

In deze branche is geen dag hetzelfde. Het is mooi om mee te werken aan deze vaak toch grote stap voor onze opdrachtgevers. Alle administratieve afhandelingen op aankoop-, verkoop- en taxatiegebied verzorg ik dan ook graag want een tevreden klant staat bij ons voorop!