Mijn favorieten

Keurmerken

Maurice Mooij is op 1 december 1999 beedigd door de Rechtbank.   
Beëdigd door de Rechtbank

Maurice Mooij is op 1 december 1999 beëdigd door de Rechtbank te 's-Gravenhage als makelaar en taxateur in onroerende zaken.


 

Maurice Mooij, gekwalificeerd vastgoedtaxateur bij NRVT MORRIS NVM makelaars | taxateurs 


 
  Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) 

Het NRVT is het centrale register van gekwalificeerde vastgoedtaxateurs. De geregistreerde taxateurs werken op basis van eenduidige beroeps- en gedragsregels die aansluiten bij de Nederlandse en internationale eisen.

Maurice Mooij is gekwalificeerd vastgoedtaxateur en staat in twee Kamers ingeschreven in het kwaliteitsregister van taxateurs NRVT onder registratienummer RT870088436. Deze registratie is geldig voor zowel de Kamer Wonen als voor de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed. Hiermee mag Maurice de titel RT (Register-Taxateur) voeren.

 


Validatie-instituten

MORRIS NVM makelaars | taxateurs taxeert volgens de normen van onderstaande validatie-instituten:
       

  MORRIS NVM makelaars | taxateurs werkt met NWWI-validatie partner      MORRIS NVM makelaars | taxateurs werkt met de validatie-partner I-Validatie       MORRIS NVM makelaars | taxateurs werken met Taxateurs Unie
MORRIS NVM makelaars | taxateurs werkt met TVI validatie partner
NWWI
 iValidatie Taxateurs Unie TVI
 





 

 

Maurice Mooij vakbekwaam bedrijfs-, woningmakelaars en taxateur MORRIS NVM makelaars | taxateurs 
  VastgoedCert                        

De Stichting VastgoedCert is een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid.

Om in het VastgoedCert-register ingeschreven te blijven zijn geregistreerde makelaars en taxateurs verplicht ieder jaar hun vakkennis voor de betreffende Kamers op peil te houden en zich elke 5 jaar te hercertificeren. VastgoedCert gecertificeerde woningmakelaars en -taxateurs herkent u aan de titel RMT (Registermakelaar-Taxateur). Gecertificeerde bedrijfsmakelaars en -taxateurs op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed, landelijk vastgoed en WOZ-taxateurs voeren de titel RT (Register-Taxateur).


Maurice Mooij staat in twee Kamers ingeschreven in het kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs VastgoedCert. Voor de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed onder certificaatnummer BV03.131.350 en voor de Kamer Wonen onder certificaatnummer RMT07.131.4035. Hiermee mag Maurice de titels RT (Register-Taxateur) en RMT (Registermakelaar-Taxateur) voeren.

 


Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende zaken (NVM) 

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Ze bestaat sinds 1898 en heeft haar hoofdkantoor in Nieuwegein.

De NVM is actief in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek.

MORRIS is aangesloten bij de gespecialiseerde vakgroepen NVM Wonen en NVM Business.

Maurice Mooij aangesloten bij Vakgroep NVM Wonen, MORRIS NVM makelaars | taxateurs

  Vakgroep NVM Wonen


De NVM-Wonen makelaar/taxateur is dé adviseur voor particuliere en professionele opdrachtgevers in alle facetten van de woningmarkt: koop, verkoop, huur, verhuur en taxatie van een woning.

Het specialistische werkterrein van deze vakgroep is de advisering op het gebied van onroerend goed met een woonfunctie. Aansluiting bij de vakgroep Wonen staat open voor personen die als makelaar en/of taxateur werkzaam zijn op dit terrein en zijn ingeschreven in de Kamer Wonen van de stichting VastgoedCert.




  Vakgroep NVM Business


De NVM Businessmakelaar/taxateur is gespecialiseerd in commercieel vastgoed en werkt dagelijks met provincies, gemeenten, ondernemers, opdrachtgevers, beleggers en gebruikers.

Het specialistische werkterrein van deze vakgroep is commercieel onroerend goed. Aansluiting bij de vakgroep NVM Business staat open voor personen die als makelaar en/of taxateur werkzaam zijn op dit werkterrein en zijn ingeschreven in de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van de Stichting VastgoedCert.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring